Yhteistyökumppaniemme älykkäät aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät toimitetaan asiakkaalle tämän tarpeisiin sopivana valmiina pakettina. Paketti sisältää kaiken, mitä aurinkosähkön tuottaminen laitteillamme tarvitsee. Asiantuntijamme auttavat mitoittamaan omakotitaloon, kesämökille tai isompiin ja vaativampiin kohteisiin (esim. teollisuuteen ja taloyhtiöihin) tulevat järjestelmät, jotta ne palvelevat asiakkaan tarvetta parhaiten ja tarjoavat optimaalisen hyödyn. Useat sähköyhtiöt ostavat verkkoonsa aurinkoisten kesäkuukausien aurinkosähköä kuluttajilta, jotka voivat sitten kylminä talvikuukausina hyödyntää tätä ylijäämää.

Aurinkopaneeli sopii kiinteistöön kuin kiinteistöön. Kun sähkön tuottaa itse aurinkopaneelien avulla, näkyy se mukavasti sähkölaskussa ja talouden hiilijalanjäljessä. Aurinkosähköjärjestelmiin erikoistuneet asentajamme varmistavat, että laitteet saadaan paikoilleen oikein ja niistä saadaan paras mahdollinen teho. Meiltä saat tarpeisiisi sopivan aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -periaatteella aina laitteiden hankinnasta asennukseen asti – siihen pisteeseen, että järjestelmä alkaa tuottaa sähköä. Laitteet toimivat automaattisesti ja luotettavasti ilman sen suurempia huoltotoimenpiteitä.

Ota rohkeasti yhteyttä facebookissa, lomakkeella, puhelimella tai sähköpostilla ja muutetaan teidänkin energian käyttöänne kestävämpään suuntaan!


JuPal Sähkö Oy | Rannikontie 10, 34140 Mutala | Tel: 040 548 4004 | Y-2537262-8 | info(at)jupal.fi